^ Nazaj na vrh
RD Radovljica organizira 2. mednarodni pokal sulca na vodahs katerimi upravlja.
Druženje in skupni lov  sulca bo potekal z namenom za promocijo sulčelova ter njegovo zaščito pred onesnaževanjem vode ter pregrad, ki so planirane.
 
Časovnica
- 7. 2. 2019 bo potekal zbor ribičev v gostilni Mlin v Kamni Gorici. Ob skupni večerji bomo razdelili sektorje za lov.
- 8. 2. 2019 bo potekal celodnevni ribolov in skupni protest za zaščito voda na mostu na Posavcu. Skupna večerja ter simpozij o zaščiti sulca ter voda v Sloveniji.
- 9. 2. 2019 bo potekal celodnevni ribolov ter skupna večerja.
- 10. 2. 2019 Ribolov bo potekal do 11 ure ter ob 12 uri ceremonija ob koncu  skupnega lova v motelu  Houston resort na Posavcu.
 
Prijave so možne na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ter vplačilom kotizacije za udeležbo. Člani RD Radovljica plačajo 75€ za karte in večerjo, ki bo organizirana, nečlani pa 150€. Prijave sprejemamo do srede 30. 1. 2019. Plačilo kotizacije je treba plačati na TRR:SI56 031271000003108 (SKB d.d) s pripisom "pokal sulca", ter ime in priimek.
 
Lepo vabljeni,
RD Radovljica    
 

Jezik / Language

Dobrodošli / Welcome

Web links

Za pravilno delovanje spletnih strani RD Radovljica, je potrebna potrditi namestitev piškotkov na vaš računalnik. V kolikor ne želite potrditi namestitve piškotkov, RD Radovljica ne jamči za pravilni prikaz strani. .

  Sprejemam pogoje za pravilni ogled spletnih strani RD Radovljica.